k16l

Magamról

Kedves Motoros!

Köszönöm, hogy rákattintottál a honlapomra. Igyekszem minél több BMW motorokkal kapcsolatos hasznos információt elérhetővé tenni, ezzel is segíteni, hogy gyorsabban teljenek azok a napok amiket nem a motorod nyergében vagy kénytelen eltölteni, és – ha esetleg megfogadod az itt megjelent tanácsokat – minél tovább szolgáljon alattad hű társad.

Meggyőződésem,  hogy igazán jól csak kevés dologhoz érthet az ember. Természetesen olajat vagy láncot szinte mindenki tud cserélni egy motorkerékpáron, de egy olajcsere-szerviz nem csak ebből áll. Ezért nem árt ha az akihez viszed a motorod tisztában van azzal, hogy mit és mikor kell elvégezni az olajcserén kívül.  Ehhez elengedhetetlen, hogy a szerelő mindig naprakész információkkal, megfelelő diagnosztikai eszközökkel és célszerszámokkal rendelkezzen.
Az pedig, hogy valaki megtudja különböztetni a normális zajokat a rendellenestől, szinte biztosan nem megy olyan típus esetében amiből évente csak 2-3 darabot lát.

A fő profilom BMW márkájú motorkerékpárok időszakos karbantartása, hibáinak diagnosztizálása, javítása. Nem vagyok márkaszerviz, de a gyári utasítás számomra nem ajánlás hanem parancs. Ettől még külön kérésre sem szívesen térek el. Ennek köszönhetően maradhat motorod sokáig olyan, mint amilyen újkorában volt. További részleteket a szolgáltatásaim menüpontban találsz. Ajánlom figyelmedbe a galériát és a BMW-motorokkal kapcsolatos cikkeket, melyeket igyekszem rendszeresen frissíteni.

Jó szórakozást!

EKO logo2