kerdes

Gyakori kérdések

 • Mennyi ideig tart egy olajcsere-szerviz?
  Nagyban függ a típustól és az elvégzendő munkáktól, de általában 4-5 óránál nem szokott több lenni. Persze vannak kivételek, (K1200-1600) de ha nincs nagy meleg nyáron, akkor még kevesebb is lehet. Ha ez számít, akkor mindenképpen kérdezz rá előtte!
 • Ott kell hagynom a motort vagy megvárhatom?
  Ha megtudod várni, akkor egy sima szerviz miatt nem kell itt hagynod. Viszont ügyfélváró és szőke hosztesz nincs nálam, ezért ilyen esetben velem és a motoroddal kell beérned.
 • Mennyivel előtte kell bejelentkezni?
  Legalább két-három héttel előtte szólj! Tavasszal  ez lehet akár több, mint egy hónap is.
 • Alkatrészt, olajat vihetek?
  Szinte minden kopó-fogyó alkatrész van raktáron, de ha ragaszkodsz hozzá, hogy ezeket te szerezd be, az ellen sincs kifogásom, amennyiben azok megfelelő minőségűek. Vannak azonban olyan márkájú vagy bizonytalan eredetű alkatrészek amelyeket külön kérésre sem építek be. Ezért bejelentkezéskor ezekre mindenképpen kérdezz rá!
 • És amit senki sem kérdez meg:
  Vannak olyan típusok ahol bizonyos munkáknál le kell venni a tankot. Ilyenkor nagy segítség ha az nincs tele. Persze nem kell Skandinávia felé kerülni idejövet, de ha lehet előtte már ne(sokat) tankolj!
  És még egy: Nem kell lemosni közvetlenül szerviz előtt.
  Az sem gond ha tegnap esett az eső. Tudom, hogy ez itt nem az Alpok, sajnos nálunk retkesek az utak. De amikor nem lehet megtalálni a csavar fejét a sártól, amikor a süllyesztett fejű csavarba nem lehet belerakni a kulcsot az senkinek sem jó.

nyitás

avagy minden amit egy BMW motorkerékpár kíván